dr maher stomatologie timisoara
* Nume
Data
Ora
Procedura
* Telefon
Email
toate campurile marcate cu * sunt obligatorii
dr maher stomatologie timisoara
dr maher stomatologie timisoaradr maher stomatologie timisoara
dr maher stomatologie timisoara
Noutati
dr maher stomatologie timisoaradr maher stomatologie timisoaradr maher stomatologie timisoaradr maher stomatologie timisoaradr maher stomatologie timisoaradr maher stomatologie timisoara

Dintele cu care poti auzi
      Sonitus Medicial, o companie medicala din California, a lansat SoundBite, un dispozitiv diferit fata de aparatele auditive conventionale. SoundBite nu necesita o ureche mijlocie functionabila si nici pe cea exterioara pentru a transmite sunete.

       Sistemul acestui aparat este conceput in asa fel incat permite circularea sunetului prin dinti, mai exact prin osul maxilar si coclea sau melc (organul de auz al urechii interne), trecand apoi in urechea mijlocie si cea externa.

       Prin folosirea osului maxilar ca un conductor al sunetului, SoundBite intentioneaza sa readuca la normal auzul pacientilor care sufera de surditate partiala sau totala, fara implicarea bisturiului.

Cum functioneaza acest dispozitiv auditiv?

     Fuzionand bine cunoscutele proprietati conductoare ale osului cu tehnologia avansata wireless de transmitere a sunetului, SoundBite este primul sistem auditiv din lume non-chirurgical care este conceput sa transmita sunetul prin dinti.

      Acest sistem auditiv este are doua microfoane amplasate in spatele urechii, avand rolul de receptare a sunetului, un transmitator wireless si un microfon atasat, discret, iar ultima piesa este un dispozitiv auditiv care se plaseaza in cavitatea bucala, este aproape invizibil si se poate indeparta in orice moment.

      Acest dispozitiv este creat pentru a se potrivi fie pe partea superioara stanga sau dreapta a dintilor, iar dintii nu necesita nicio modificare pentru a suporta acest dispozitiv. O mica unitate reincarcabila asigura incarcarea celor doua microfoane amplasata in spatele urechilor si a dispozitivului auditiv.

       Acest dispozitiv se afla in proces de testare inainte de a fi lansat oficial pe piata.

Noutati
dr maher stomatologie timisoara Dintele cu care poti auzi :
      Sonitus Medicial, o companie medicala din California, a lansat SoundBite, un dispozitiv diferit fata de aparatele auditive conventionale. Sound ... citeste tot
Testimoniale
"Un om EXTRAORDINAR si un medic de EXCEPTIE....Mult noroc ..." citeste tot
Ralu, Emiratele Arabe, 2014-02-01

"Cu adevarat cel mai excelent si mai de treaba dentist... ..." citeste tot
Alin, Roma, 2013-05-13

Spune-ne si tu parerea ta!
Toate drepturile sunt rezervate www.stoMaher.ro