dr maher stomatologie timisoara
* Nume
Data
Ora
Procedura
* Telefon
Email
toate campurile marcate cu * sunt obligatorii
dr maher stomatologie timisoara
dr maher stomatologie timisoaradr maher stomatologie timisoara
dr maher stomatologie timisoara
Despre Mine
dr maher stomatologie timisoaradr maher stomatologie timisoaradr maher stomatologie timisoaradr maher stomatologie timisoaradr maher stomatologie timisoaradr maher stomatologie timisoara

dr maher stomatologie timisoara
"Arta medicinii consta in a amuza pacientul in timp ce natura vindeca boala." (Voltaire)

         Scopul initial este de a crea o relatie de incredere cu pacientul. Sunt interesat de confortul acestuia. In ceea ce ma priveste, sunt o persoana foarte dedicata muncii.
           Urmaresc sa ma specializez continuu odata cu modernizarea atat a medicinei in general, cat si a stomatologiei, si reusesc sa ma adaptez cu succes la noile tehnici si tratamente moderne.
         In sezonul cald, ciclismul si innotul ma mentin in forma si imi dau vigoare, iar in sezonul rece ski-atul, pasiunea mea, e sportul nobil in care simt ca plutesc deasupra norilor si pe culmile cele mai inalte ale muntilor. Am o mare afinitate pentru automobilism, acest hobby iti da energia si adrenalina unei zile lungi de munca. Studiez pianul in timpul liber, sunt abia la inceput, dar studiul meu a inceput ca o pasiune pentru muzica clasica pe care o ascult in timpul unor interventii.

Aici puteti vizualiza C.V.-ul meu - Dr. Maher Al Boch sau putem socializa pe Facebook !

DOTARI:
        Desi in medicina dotarea cea mai de pret este pura pregatire a medicului, un rol foarte important este jucat de arsenalul, aparatura cu care acesta isi usureaza punerea in aplicare a cunostintelor.
             Aparatura medicala folosita in stomatologie trebuie sa fie pe cat de sofisticata si performanta, pe atat de simpla si la indemana medicului. Astfel, pentru mine nu conteaza atat de mult ce tehnologie si ce cost are un aparat stomatologic atata timp cat ajung la rezultatul dorit in urma fiecarei etape de tratament, atingandu-mi astfel obiectivul in interesul pacientului dar si al confortului acestuia.

Lucrez cu aparatura de inalta performanta:
• Unit dentar digital cu reglaje pe fiecare piesa;
• Apex locator RayPex5;
• Motor endodontic VDW Silver;
• Electrocauter;
• Lampa de fotopolimerizare cu tehnologie LED.

             In completarea reusitei tratamentului intervine si utilizarea unor materiale biocompatibile de inalta performanta pe care le folosesc si care joaca un rol primordial in rezolvarea unui caz.
dr maher stomatologie timisoara
         Formez o echipa performanta bazata pe prietenie si multa incredere cu tehnicianul dentar care lucreaza intr-un laborator cu peste 45 de ani de experienta, transmisa din tata in fiu. In colaborare cu acesta realizam piese protetice calitative in primul rand, estetice si durabile din cele mai bune si mai biocompatibile materiale pentru a satisface nevoia si pretentiile pacientilor.
dr maher stomatologie timisoara
Noutati
dr maher stomatologie timisoara Dintele cu care poti auzi :
      Sonitus Medicial, o companie medicala din California, a lansat SoundBite, un dispozitiv diferit fata de aparatele auditive conventionale. Sound ... citeste tot
Testimoniale
“Un om EXTRAORDINAR si un medic de EXCEPTIE....Mult noroc ...” citeste tot
Ralu, Emiratele Arabe, 2014-02-01

“Cu adevarat cel mai excelent si mai de treaba dentist... ...” citeste tot
Alin, Roma, 2013-05-13

Spune-ne si tu parerea ta!
© stoMaher - Cabinet stomatologic in Timisoara :: Toate drepturile sunt rezervate | Parteneri: Periute de dinti electrice